Welcome bij de vernieuwde website van Bakery Bun
Close
Bunschoterstraat 40, 3828NN Amersfoort
033 - 472 93 94 bestellingen@kreijne.nl

Het concept dat nooit af is

Het concept dat nooit af is, Bakery Bun is ons eigen concept. Hooglands, herkenbaar, maar toch net even anders, vreselijk lekker en nooit af...

Opgegroeid tussen de auto's, olievaten en brandstoffen wist ik al snel dat ik in deze branche wilde blijven. Na een automotive opleiding maakte ik als de 4e generatie Kreijne in 2015 mijn entree in het familiebedrijf en maakte ik kennis met de wereld van autodealers en brandstoffen. Maar diep van binnen schreeuwde een horeca-liefhebber die niets liever wilt dan keihard werken aan een volledig eigen label, een eigen horeca-concept. De toekomst van ons tankstation werd onzeker, onderscheid maken werd moeilijker en tevens noodzakelijker.

Bakery Bun is de plek waar alles samenkomt. De brandstof die door mijn bloedvaten stroomt, mijn liefde voor lekker eten, mijn passie voor ondernemen en mijn drive tot het opzetten van iets unieks, iets onvergetelijk voor iedereen die passeert.

Met een team van 11 hard werkende dames vormen wij Bakery Bun, in het midden van een modern tankstation in Amersfoort. De broodjes, de foto's, de acties en de marketing, alles doen wij zelf. Ons concept is nooit af en zo hoort het. De kaart wordt vervangen, de smaken verbeteren, de klanten veranderen, het team ontwikkelt, de liefde voor de Bakery Bun groeit. Ons concept staat nooit stil.

Voel je welkom, thuis en op je gemak. En zoals ik zou zeggen 'neem ruim!'

Rosan Kreijne

Altijd vers

Lunchroom op de best bereikbare plek in Amersfoort! De plek voor groepslunches (wij bezorgen ook!), vers belegde broodjes, romige cappuccino, verse salades, groente- en fruitsmoothies, friet, snacks en de lekkerste gehaktballen!

  • Eet uw broodje op werk, thuis, onderweg of bij ons binnen!
  • 7 dagen per week open
  • Makkelijk bereikbaar én parkeren voor de deur
BESTEL DIRECT